top of page
 Jessica Lee.jpg

Digitale Informatie Sessies

Deel je ervaringen en gevoelens, of luister naar andere ouders

Wij zijn ons bewust dat het voor velen zwaar is. Na jaren vol onrecht is werken aan emotioneel en financieel herstel neit makkelijk. Veel ouders vertellen on kracht en bemoediging te halen uit het delen van ervaringen en gevoelens. We willen deze verbinding graag mogelijk maken via digitale ouderbijeenkomsten.

Je bent meer dan welkom!

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je graag meer over (Gelijk)waardig Herstel. Voor zowel geïnteresseerden die meer willen weten over het proces of voor ouders die al betrokken zijn bij (Gelijk)waardig Herstel.

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen, fysiek en digitaal.

 

Elke donderdag zijn er fysieke bijeenkomsten in Almere (Louis Armstrongweg 90) en in Den Haag ('t Hoenstraat 5). Beiden zijn van 15:30 tot 17:00.

 

Mocht je liever online meer informatie willen of je vragen willen stellen, wees dan welkom op de Digitale Informatie Sessie. Deze is elke maandag van 19:00 tot 20:30 en elke dinsdag van 15:30 tot 17:00. Je kunt deelnemen door op de groene knop te klikken. Deze link is elke week tijdens beide sessies te gebruiken.

Voor wie zijn deze sessies bedoeld?

Deze sessie is bedoeld voor ouders die nog niet bekend zijn met (Gelijk)waardig Herstel of voor ouders die nog vragen hebben over het proces en ouders (Vertellers) die al betrokken zijn bij (Gelijk)waardig Herstel maar nog vragen hebben over het portaal, het proces, of andere zaken.

Jij als ouder en de vragen die je hebt staan centraal bij deze bijeenkomsten. Voel je vrij om deel te nemen. We vertellen graag meer over onze uitgangspunten, de stappen die je doorloopt en hoe wij samen te werk gaan. Daarvoor is onze Digitale Informatie Sessie. We willen graag meer informatie geven en je kunt jouw vragen stellen en ervaringen delen.

Wat kun je verwachten?

We zullen samen starten met alle ouders. Daarna zul je kunnen deelnemen aan één van de twee delen, je mag zelf bepalen aan welk deel. We doen het op deze manier omdat de vragen anders kunnen zijn en we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zijn of haar vragen te stellen.

Hoe kan ik deelnemen?

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden voor de Digitale Informatiesessie. Iedereen is welkom. Neem deel via deze Zoomlink of door op de groene knop te drukken. De link (en de knop) kun je elke week opnieuw gebruiken.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via vragen@gelijkwaardigherstel.nl of met je coördinator.

Bedankt voor je interesse en we hopen je binnenkort bij onze Digitale Informatie Sessie te zien!

bottom of page