
Raad van Toezicht
Gert-Jan Segers

Gert-Jan Segers was van 2012 tot 2023 Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie. Van 2015 tot 2023 was hij fractievoorzitter van de Tweede Kamerfractie van deze partij. Voor zijn Kamerlidmaatschap was hij directeur van het Wetenschappelijk Instituut van de ChristenUnie en heeft hij gewerkt aan een christelijk studiecentrum en uitgeverij in Egypte. Hij publiceerde hij enkele romans en was lang columnist bij het Nederlands Dagblad.
​
Na zijn vertrek uit de politiek ging Segers aan de slag als adviseur bij NGO’s - waaronder International Justice Mission - en bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Verder maakt hij samen met voormalig VVD-politicus Klaas Dijkhoff een wekelijkse podcast over de politieke actualiteit.
Gert-Jan studeerde politicologie aan de Universiteit van Leiden en internationale betrekkingen aan de School of Advanced International Studies van Johns Hopkins University in Washington DC.
Gert-Jan is als gastdocent verbonden aan de Calvin University in Michigan. Hij is getrouwd met Rianne en samen hebben ze drie dochters.
Gert-Jan Segers is sinds 2023 voorzitter van de Raad van Toezicht.
Ference Lamp
Ference Lamp is als managing director werkzaam bij de Bank of America en verantwoordelijk voor de EU-activiteiten. Hij begon zijn carrière bij MeesPierson. Hierna werkte hij 8 jaar bij Lehman Brothers in Amsterdam en Londen, waar hij uiteindelijk Managing Director Financial Institutions Group werd. In 2009 werd hij vervolgens CFRO bij SNS Reaal. In 2013 begon hij bij Bank of America.
​
Ference is daarnaast penningmeester in het bestuur van Stichting Prinses Christina Concours en Stichting Trustfonds Rijksakademie.
Ference is geboren en getogen op Curaçao. Op zijn 18e kwam hij naar Nederland, waar hij Bedrijfskunde studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
In 2023 trad Ference toe tot de Raad van Toezicht als penningmeester.
Zahra Sebbar

Zahra Sebbar was één van de jongeren die deelnam aan de dialoogsessies rondom de kindregeling in 2021 (De Zolderkamer). Intussen heeft zij haar bachelorsdiploma met honors gehaald met een minor in Politicologie aan de Universiteit van Utrecht en is zij begonnen aan haar pre-master Public International and European law + Publiek Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam.
Naast haar studie en haar werk voor de stichting is Zahra werkzaam als zorgverlener bij Amarijn WVO Zorg en als dagmanager Apotheekinventarisatie bij CareAbout. Eerder werkte zij ook als vrijwilliger bij Rode Kruis Nederland en UNICEF Nederland.
Onlangs gaf Zahra haar eerste TEDx- talk met als titel ‘How to Build Bridges towards (Social) Change’.
Zahra trad in 2023 toe tot de Raad van Toezicht.
Lilian Marijnissen
Lilian wordt omschreven als gepassioneerd en maatschappelijk betrokken, actief voor sociale rechtvaardigheid. Zij heeft ruime ervaring in bezoldigde en onbezoldigde bestuurlijke rollen in het publieke domein. Als opiniemaker en duider van maatschappelijke ontwikkelingen is zij regelmatig te horen in verschillende media, op radio en tv. Zij houdt zich bezig met maatschappelijke thema’s als publieke sector, sociale gelijkheid, democratie, werk en participatie.
Lilian is initiatiefnemer van het boek 'Weggecijferd. Teruggevochten', waarin honderd gezinnen getroffen door het toeslagenschandaal worden geportretteerd. Dit fotoboek heeft als doel om de getroffen gezinnen een gezicht te geven en te laten zien wat er gebeurt als de overheid en politiek vergeet dat er achter cijfers en procedures mensen en gezinnen schuilgaan. Met levensgrote foto's uit dit boek reisde een fototentoonstelling door het hele land.
​
In maart 2017 werd Lilian lid van de Tweede Kamer voor de SP. In december 2017 werd ze gekozen tot fractievoorzitter. Op 12 december 2023 stopte ze als politiek leider van haar partij en verliet ze het parlement. Daarvoor was Lilian vanaf 2008 manager, campagneleider en cao-onderhandelaar bij de grootste vakbond van Nederland. Ze hield zich hier bezig met het organiseren en emanciperen van mensen op de werkvloer. En gaf leiding aan het verandertraject naar activerend vakbondswerk en verschillende campagnes.
​
Lilian was dertien jaar gemeenteraadslid in Oss. Al op16-jarige leeftijd was ze kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen. Ze werd met voorkeurstemmen gekozen maar kon haar zetel niet innemen omdat ze op dat moment nog niet de leeftijd van 18 jaar had bereikt. Op 11 september 2003, twee maanden na haar achttiende verjaardag, werd Lilian alsnog raadslid. Lilian studeerde naast haar raadswerk politicologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na een klein jaar werkervaring opdoen, deed ze aan de Universiteit van Amsterdam haar master politicologie (Politieke Theorie en Gedrag). Naast auteur van verschillende opiniestukken over maatschappelijk relevante onderwerpen, schreef zij het boek ‘De winst van eerlijk delen’, dat in december 2022 verscheen bij uitgeverij Prometheus. En zij is te beluisteren als interviewer in de podcast ‘Daarom is het goed’ op Spotify met maatschappelijk relevante gasten over hun goede ideeën voor de samenleving.
​
Lilian Marijnissen trad in februari 2025 toe tot de Raad van Toezicht.
RdePuy_01_DEF%20kopie_edited.jpg)